Rainbow Bio energetische sprays

Hydrolaten zijn bloemen- of kruidenwaters die door het specifieke productieproces van essentiële oliën als een soort bijproduct ontstaan. Zij bevatten in water oplosbare, vluchtige plantcomponenten die deze hydrolaten vaak de geur geven van de essentiële olie, maar niet zo sterk zijn.

De bloemen en planten, die gedestilleerd worden voor de hydrolaten van de Rainbow-Vortex sprays zijn afkomstig van biologische landbouw of van wildpluk in ongerepte natuurgebieden. Deze bloesemwaters ofwel hydrolaten worden verkregen door een langzame, langdurige stoomdestillatie van bronwater met verse, biologische bloemen en planten. De bloemen of bladeren worden hiertoe in een destilleerkolf gebracht. De opstijgende stoom doet de cellen, rijk aan plantenextracten, openbarsten. De stoom, beladen met essentiële oliën condenseert dan in een Florentijnse vaas onder afkoeling met koud stromend water.

Het water wordt bloesemwater, omdat het zich verrijkt met de wateroplosbare bestanddelen van de essentiële oliën en geurige bestanddelen. Het bloesemwater en de essentiële oliën splitsen zich in het scheidingsvat door een verschil in dichtheid. Het op deze manier ambachtelijk geproduceerde bloesemwater is rijk aan aromatische bestanddelen. Dit betekent dat ze goed te verdragen zijn als spray op de huid en goed zijn te gebruiken als auraspray.

De aurasprays met geurfrequenties werken diep in op het energetische systeem van de mens en helpen om blokkades en ongewenste energieën op te ruimen.Ze geven ondersteuning bij hooggevoeligheid van kinderen en volwassenen en kunnen helpen om beter bij jezelf te blijven. Speciaal voor gevoelige mensen zijn de Rainbow Bio energetische-Vortex sprays ontwikkeld, met een unieke samenstelling. De Rainbow Bio energetische sprays leggen een beschermend schild rondom je aura of reinigen je aura & omgeving van vervuilende energie. Zo kun je, waar je ook bent, je eigen frequentie hoog houden, energie ervaren en dicht bij jezelf blijven.

Rainbow-Bio energetische sprays

Balance
geranium, geraniumolie, lavendel-spijk – bergkristal
Deze Rainbow Bio energetische spray herstelt de balans en de verbinding met jezelf. Het is een combinatie van de hydrolaten die elkaar versterken en om deze reden wordt dit recept ook wel de yin/yang in de aromatherapie genoemd. Deze oliën hebben een sterk effect op de psyche. Het is bekend dat er 2 zenuwbanen direct van het reukzintuig, naar het limbische systeem lopen (dit is het deel van de hersenen dat betrokken is bij het geheugen en de emoties). Het kalmeert het zenuwstelsel en stelt gerust, helpt bij schrikken en of onverwachte situaties.

Meer informatie
Earth Power
bergamot, citroen, vetiver - bergkristal

Deze Rainbow Bio energetische spray versterkt jouw kracht en verbinding met de aarde en zet je terug in jouw basis waardoor je je ontspannen en veilig voelt. We zijn veel afgeleid door alles wat er om ons heen gebeurt en raken hierdoor steeds verder van onszelf vandaan en ervaren een gevoel van gejaagdheid en (on)verbondenheid met onszelf. Je krijgt het gevoel dat je achter de ‘kar’ aanrent in plaats van deze bestuurt. Kom weer bij jezelf en ervaar diepe innerlijke vrede. Een super frequentie voor iedereen die het (te) druk heeft . Ook ideaal voor bijvoorbeeld massagetherapeuten om deze geurspray te gebruiken tijdens massages.

Meer informatie
Freedom
bergamot, eucalyptus - bergkristal

Eucalyptus en bergamot versterken jouw energie en schenken vrijheid, ruimte en creativiteit om nieuwe ideeën vorm te geven. Het helpt je bij nachtmerries en hypersensitiviteit. Voor personen met ADHD brengt Freedom je weer in contact met jouw innerlijk en jouw hogere zelf. Dit geeft energie, focus en ontspanning. Zijn er thema’s die hebben gespeeld waarvan je het gevoel hebt dat het los gelaten mag worden omdat het verwerkt lijkt? Gebruik deze spray om het laatste zetje te geven en verlos jezelf van oude trauma’s en belemmerende verbindingen die je saboteren om je eigen weg te gaan. Goed in te zetten bij verandering of als je verandering wenst.

Meer informatie
I am
champagne white, rose blossem - bergkristal

Deze Rainbow Bio energetische spray is om los te komen van oude structuren die je belemmeren om jezelf te kunnen zijn. Ondersteunt eigen kracht, versterkt eigenliefde en kalmeert bij onrust die voortkomt uit oude pijnen en patronen. Wanneer we zelfvertrouwen kweken en angst doorbreken, geven we het hart de vrijheid om te spreken. De frequentie van I am helpt je om contact te maken met jouw eigen zijnskracht. Ook goed in te zetten bij onzekerheid en faalangst.

Meer informatie
Relax
mandarijn, neroli, vetiver - bergkristal
Deze Rainbow Bio energetische spray is in te zetten bij stress en een eerste hulpmiddel bij shock en emotionele uitputting. Deze spray heeft een kalmerende en troostende werking op lichaam, geest en ziel. Relax heeft een ontspannende en zuiverende werking en werkt versterkend op het zenuwstelsel. Relax is een Rainbow Bio energetische spray die ervoor zorgt dat het energiesysteem zuiver en onbelast is. Creatie en manifestatie gaan in deze tijd sneller en daarbij is bewustwording van blokkades in het energiesysteem van essentieel belang. De frequentie van Relax verhoogt jouw creatievermogen, zodat je meer inspiratie hebt om te manifesteren wat je echt wilt. Ook goed in te zetten bij slaapproblemen.

Meer informatie
Relief
lavendel-spijk - bergkristal
Deze Rainbow Bio energetische spray versterkt en zorgt dat energie die los gelaten mag worden gemakkelijk uit jouw energie verdwijnt. Doordat de Relief spray de auralagen direct zodanig herstelt en opbouwt, kun je krachtig in je eigen energie blijven. De beschermende auralaag en innerlijke rust die ontstaat, helpt ook degenen die gevoelig zijn voor indrukken van buitenaf (huisgenoten, medescholieren, collega’s, etc.) om zich beter te kunnen concentreren en focussen op de taak die verricht dient te worden. De Relief spray zorgt dat stress vermindert, werkt ontspannend en bevordert het concentratievermogen.

Meer informatie
Protection
pistache, sandelwood - bergkristal

Deze Rainbow Bio energetische spray geeft bescherming tegen invloeden van buitenaf. Schenkt zuiverheid en versterkt je creativiteit en vertrouwen. Kalmeert en zet je met beide benen op de grond. Ze heeft een zeer krachtige, reinigende werking. De spray reinigt je aura maar ook je leefomgeving. Alles wat je in een dag hebt opgepikt qua ervaringen, energie en emoties wat niet van jou is, laat je gemakkelijk los. Negatieve verbindingen worden verbroken als je deze spray gebruikt. Als een sfeer in huis of op je werkplek niet prettig aanvoelt kun je Protection gebruiken om de atmosfeer te reinigen. Goed in te zetten als men (te) veel indrukken van de buitenwereld in zich op neemt en of snel overprikkeld is.

Meer informatie
Yin Power
yasmin, ylang-ylang - bergkristal
Deze Rainbow Bio energetische spray versterkt naast de bloedsomloop de vrouwelijke organen en energie. Het versterkt de hartchakra en schept harmonie. De combinatie van Yasmin en ylang-ylang heeft een liefdevolle troostende werking. De Yin Power leert je en ondersteunt je om weer van binnenuit te creëren, zodat jouw ware talenten en potentie kunnen ontplooien. Het kalmeert het zenuwstelsel als je bezorgd of paniekerig bent en helpt bij menstruatiepijn.

Meer informatie